Clubavonden

Clubavonden

Wekelijks komen we op maandagavond samen in MFA De Symfonie in Tilburg-Noord (behalve op feestdagen en in de kerst- en zomervakantie).   Onze programmacommissie zorgt voor een gevarieerd programma.

Fotobesprekingen
Serieuze feedback geven op elkaars foto’s is de kernactiviteit  van vrijwel iedere fotoclub. Bij AFV Kontrast is er maandelijks een bespreekavond waarbij drie leden recent werk voorleggen. Hun foto's worden bespreking in kleine groepjes, waardoor je intense en gevarieerde feedback op jouw fotografie krijgt. Op deze avonden werken we met afgedrukte foto’s in een nette presentatie (passe-partout).

Daarnaast houden we plenaire besprekingen van opdrachten of van gezamenlijke foto-uitstapjes. Deze tonen we digitaal via onze grootbeeldtelevisie. Het blijft verrassend om te zien hoe verschillend de resultaten zijn wanneer je met een groepje fotografen op dezelfde plek of met dezelfde opdracht bezig bent. Op deze avonden is er iets minder ruimte voor diepgaande bespreking, maar komt de beleving van ons plezier in fotografie volop naar voren.

De clubavonden zijn op maandagavond van 20:00 tot 22:00 uur.