Lid Worden?

Lid Worden?

De activiteiten van AFV Kontrast vormen een prima manier om met regelmaat en met inbreng van jezelf en van andere clubleden je hobby vorm te geven en te verdiepen. Wij vinden het leuk als je lid wilt worden!

…belangstelling melden..

Als je je belangstelling meldt bij secretariaat@afvkontrast.nl hoor je of er plaats vrij is. We hanteren namelijk een maximaal aantal leden (25), we vinden een goed onderling contact binnen onze vereniging belangrijk. Is er een plaats vrij dan word je uitgenodigd om een aantal clubavonden te bezoeken om de sfeer te proeven en een beter beeld te krijgen. Omgekeerd kom jij zodoende bij ons ook beter in beeld. Besluit je daarna om lid te worden dan vragen we je een aantal foto’s te presenteren, een proeve om te laten zien dat je vertrouwd bent met de basisvaardigheden van de fotografie. Ben je lid van AFV Kontrast dan ben je automatisch ook lid van de (landelijke) Fotobond.

…aan de slag!...

Eenmaal lid staat je niets meer in de weg om met enthousiasme (verder) te gaan fotograferen. Hopelijk heb je een beeld gekregen hoe wij dit enthousiasme vormgeven binnen onze vereniging. En heb je ook begrepen dat we van actieve leden houden die werk inbrengen, openstaan voor kritisch commentaar en bereid zijn het ook te geven.

Je zult begrijpen dat een vereniging zoals AFV Kontrast ook de nodige organisatie vraagt. Een expositie bouwt zich niet vanzelf op en ook een jaarprogramma dient zich niet vanzelf aan. En zo zijn er meer zaken en commissies. Ook op dit vlak vragen we inbreng en inzet.

Meld jezelf aan