Lid Worden

Lid Worden

Leuk dat je interesse hebt in onze fotoclub en overweegt om lid te worden!

AFV Kontrast staat voor Amateur Fotografen Vereniging Kontrast en is opgericht in 1970. We bestaan dus inmiddels al meer dan 45 jaar! Wij zijn een gevarieerde club, die wekelijks op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur bijeenkomt in het wijkgebouw van Tilburg Noord. Daarna doen we altijd nog even een drankje in de bar van het wijkgebouw.

Onze fotoclub vindt eigen inbreng van leden erg belangrijk. Thema-avonden worden afwisselend door leden verzorgd en zo kunnen we veel van elkaar leren. We hebben verschillende commissies opgezet, zodat we diverse taken onderling kunnen verdelen. Bovendien komt fotobespreken met grote regelmaat terug tijdens clubavonden, we geven dan feedback op elkaars werk. Van onze clubleden verwachten wij wel bewezen basiskennis in de fotografie.

Als lid van AFV Kontrast ben je ook automatisch lid van de Fotobond en kun je meedoen met de verschillende fotowedstrijden die zij organiseren. Elk jaar hebben we ook een eigen interne fotowedstrijd, de Jacques Mauritzprijs. De winnaar van deze wedstrijd ziet zijn/haar foto terug op de affiche van onze jaarlijkse clubexpositie in november.

 

Wachtlijst

We hebben op dit moment een wachtlijst. We kunnen helaas niet zeggen hoe lang de wachttijd is. Je kunt je natuurlijk gewoon aanmelden. Daarmee geef je aan dat je op de wachtlijst wilt. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

 

Proefperiode

Als er een plek vrijkomt nodigen wij je uit om een week of vijf mee te draaien tijdens de clubavonden, zodat je kunt ervaren wat we allemaal doen en of het je bevalt. Op de laatste avond van deze proefperiode vragen we je om aan de clubleden een aantal foto’s te presenteren. Wanneer het van beide kanten goed bevalt, ben je officieel lid van AFV Kontrast.

 

Aanmelden als aspirant-clublid?

Wil je graag lid worden van fotoclub AFV Kontrast? Dat kan! Stuur dan een mail naar secretariaat@ afvkontrast.nl en voeg 5 foto's toe (in jpeg en maximaal 3mb per foto). Je krijgt dan binnen enkele dagen bericht.